28 stu. 2022

Nagrade za Studio i Irmu Omerzo

S velikim ponosom objavljujemo da je Studio

28 stu. 2022

S velikim ponosom objavljujemo da je Studio za suvremeni ples dobitnik ovogodišnje posebne nagrade strukovnih udruga za doprinos razvoju suvremenog plesa u Hrvatskoj koji obilježava 60 godina postojanja! Izrazito smo ponosni što struka prepoznaje naš rad,naša stremljenja i kontinuitet.
Zahvaljujemo brojnim generacijama plesača,plesačica i koreografa koji su svojim radom doprinijeli bogatoj Studijevoj umjetničkoj baštini te ga doveli do 60. godišnjice postojanja!S velikim ponosom objavljujemo da je Studio za suvremeni ples dobitnik ovogodišnje posebne nagrade strukovnih udruga za doprinos razvoju suvremenog plesa u Hrvatskoj koji obilježava 60 godina postojanja! Izrazito smo ponosni što struka prepoznaje naš rad,naša stremljenja i kontinuitet.
Zahvaljujemo brojnim generacijama plesača,plesačica i koreografa koji su svojim radom doprinijeli bogatoj Studijevoj umjetničkoj baštini te ga doveli do 60. godišnjice postojanja!

S druge strane, Nagrada hrvatskog glumišta za najbolju koreografiju dodijeljena je Irmi Omerzo za koreografiju predstave Spektakl u produkciji i izvedbi Studija za suvremeni ples!

Leave a comment
More Posts
Comments

Comments are closed.